Over ons bedrijf

Schoonmaakbedrijf Godée is een MKB schoonmaakbedrijf. Eenmalige projecten, sleutelpanden, projecten van slechts enkele uren per week, om de week, of soms zelfs eens per maand zijn voor de grotere schoonmaakbedrijven niet altijd lonend en vaak hebben deze bedrijven er te weinig vaste medewerk(st)ers voor beschikbaar. Wij staan open voor alle opdrachten en maken graag een offerte voor uw opdracht. Regelmatig contact om te evalueren met de cliënt vind ik uiterst belangrijk.

Dienstverlening

Wij hechten veel belang aan kwalitatief uitstekende dienstverlening. Essentieel onderdeel hiervan is goede communicatie met u als opdrachtgever.

Allereerst brengen wij uw verwachtingen goed in kaart. (na een kennismakingsgesprek  bij u op locatie) Elke opdrachtgever heeft immers een andere beleving van kwaliteit en wij zijn u graag optimaal van dienst om de kwaliteit te leveren die u wenst.

Vervolgens ontwerpen wij een werkprogramma, dat wordt vastgelegd in een taakkaart. Als extra communicatiemiddel maken we gebruik van een online logboek, waarin u alle opmerkingen, vragen, verzoekjes, complimenten, offertes, contractinformatie, informatie over de medewerkers, kwaliteitsmetingen kunt opvragen en/of aanmelden. Middels dit online logboek tracht Schoonmaakbedrijf Godée de geleverde diensten zo transparant mogelijk weer te geven, te waarborgen, te bewaken en te monitoren. Dit online logboek hebben wij ook voor onze medewerkers beschikbaar gesteld.

Goede schoonmaak is uw visitekaartje

Een goed schoongemaakt en onderhouden gebouw geeft uw organisatie een professionele uitstraling. Zo’n visitekaartje laat een blijvend positieve indruk na bij alle bezoekers. Schoonmaakbedrijf Godée heeft ervaring in het schoonmaken van kantoren, bedrijven, scholen, instellingen.